Kontakta oss

Mela Adams
VD
mela@adamsab.se
Mathew Adams
Säljchef
matthew@adamsab.se
0721 593 981
Peter Gidmark
Anläggningschef
peter@adamsab.se
072 159 45 00
Fredrik Larsson
Säljare
fredrik@adamsab.se
072 159 05 85
Övriga kontaktuppgifter
072 - 159 39 81
info@adamsab.se
Gillermossen 140
195 96 Roserberg

Tack för er förfrågan om att stå med på min hemsida. Så snart jag granskat informationen kommer det att laddas upp på sidan. Om du har några frågor vänligen kontakta mig per e-post genom att klicka här.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tack för er förfrågan om att stå med på min hemsida. Så snart jag granskat informationen kommer det att laddas upp på sidan. Om du har några frågor vänligen kontakta mig per e-post genom att klicka här.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Uthyrning av byggbelysning

Uthyrning av byggbelysning - arbeta i rätt ljusförhållanden

Att hyra rätt byggbelysning kan göra all skillnad för ett lyckat byggprojekt. Med byggbelysning, skräddarsytt efter dina behov, kan du få optimal belysning under hela projektet på ett miljöriktigt, leverans säkert och kostnadseffektivt sätt. Oavsett om du ska utföra ett större byggprojekt eller ett mindre på hemmaplan, kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

Att hyra byggbelysning istället för att köpa

När det kommer till byggbelysning så kan det vara ett behov som plötsligt dyker upp och som behöver lösas så fort som möjligt. Oavsett om det är under en förmiddag eller under ett längre projekt så ska det gå snabbt och smidigt att få exakt den belysningen man behöver för att skapa rätt förutsättningar för effektivt arbete. Genom att hyra byggbelysning sparar man tid och pengar, man slipper en större permanent investering och man får alltid utrustning som är modern och underhållen. Ifall det eventuellt skulle uppstå problem så finns alltid hjälp att få, så att inga hinder stoppar projektet. 

Att hyra byggbelysning - grundprinciper för ett lyckat samarbete

  • Väl genomförd offert
  • Erfarenhet och kompetens för att kunna veta vad just ni behöver
  • Väl monterat och underhållna produkter
  • Dygnet runt jour (vid överenskommelse)
  • Ömsesidig respekt/förståelse för Murphys lag
  • Väl utförd avetablering

Inga förseningar eller avbrott på grund av belysning

För att kunna prestera på högsta nivå så gäller det att ni alltid har rätt förutsättningar med en bra belysning. Att arbeta i mörkret är omöjligt - även fast man är en erfaren snickare med 40 års erfarenhet är det svårt att träffa en spik i blindo.

Se till att hyra rätt byggbelysning så ni undviker förseningar eller avbrott i arbetet. Så att ert projekt kan rulla på så snabbt och effektivt som möjligt. 

Frågor om att hyra byggbelysning

Genom många lyckade samarbeten där vi hyrt ut byggbelysning så går vi gärna över eventuella frågor och för dialog om den bästa lösningen för just er. Vi vet att Ingen process är den andra lik, men vi hittar alltid den bästa lösningen för just ert projekt - så att ni slipper arbeta i mörkret.

Ett brett sortiment av byggbelysning till uthyrning

I vårt sortiment kan du på egen han leta efter vad som passar just er och vad som bäst hade lyst upp er arbetsplats https://www.adamsab.se/sortiment

Låt oss berätta mer om vår service och erbjudande för dig

Kontakta oss